9.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 52 reviews
088 428 81 00
Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit

Moordspel Breda

Wil je een uitje in Breda organiseren voor een groep vrienden, familie of collega’s? Aan een moordspel zul je niet gelijk denken, maar dit is een perfect uitje voor grote groepen of kleine groepen. Tijdens het moordspel in Breda moet de groep een moord oplossen door erachter te komen wie de moordenaar is. Een spannend uitje dat voor de groep onvergetelijk zal zijn. Tijdens dit spel kunnen jullie genieten van een uitgebreide lunch of een heerlijk driegangendiner. 

Stel al je vragen aan Angela!
Filter
Budget
65
Aantal personen
Type moordspel
Locaties
4 moordspellen gevonden
Pagina 1 van 1
Filter
  • Breda
  • Verwijder alle filters

Wat is het moordspel in Breda?

Er is een moord gepleegd en het is tijdens het moordspel in Breda aan jullie de taak om deze op te lossen. Om volledig in deze rol op te gaan, krijgen jullie een gepersonaliseerd script en een bijpassend kostuum. Tijdens het oplossen van de moord worden jullie bijgestaan door één of meerdere professionele acteurs. Ook deze professionele acteurs zorgen ervoor dat jullie je kunnen inleven in je toegewezen rol. Zit er in jouw groep iemand die de moord op kan lossen? De winnaar of het winnende team krijgt hier uiteraard een prijs voor.

Moordspel lunch of moordspel diner in Breda

Van dit spannende uitje zullen jullie vast trek krijgen. Daarom kun je dit tijdens dit moordspel genieten van eten en drinken. Gaan jullie overdag het spel spelen? Dan krijgen jullie een uitgebreide lunch en tijdens een gezellig avondje uit wordt jullie een heerlijk diner geserveerd. Het is ook mogelijk om de moordspel lunch of het moordspel diner in Breda op eigen locatie te organiseren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om het moordspel op kantoor te spelen. Geef dit aan in de informatie aanvraag en wij gaan voor je aan de slag!

Het moordspel diner en moordspel lunch zijn exclusief drankjes. Wil je je niet druk maken om het verdelen van de drankprijs aan het eind van de middag of avond? Kies dan voor jouw gezelschap voor een drankarrangement. Voor €10,00 per persoon per uur kun je onbeperkt bier, fris en wijn drinken.

Moordspel Breda voor iedere soort groep

Ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van een familie uitje, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in Breda? Dan zullen jullie met dit spannende uitje een onvergetelijke dag beleven. Wij kunnen het moordspel op maat organiseren, zodat het voor iedere soort groep leuk is. Het spel is te spelen in kleine groepen of grote groepen. Hoe groter de groep, hoe voordeliger het moordspel per persoon is. Op onze website staat een minimum aantal personen, maar zolang je bereid bent om voor het minimaal aantal personen te betalen, kun je het uitje alsnog boeken.

Wij hebben meerdere scripts en moordspellen, waardoor we het spel aan elke soort groep kunnen aanpassen. Ook als er kinderen mee willen doen, is dit mogelijk. Dan zullen we het spel nét iets minder eng maken.

Service van Moordspeldiner

Wil jij dit moordspel in Breda samen met jouw groep spelen? Denken jullie de moord op te kunnen lossen? Neem dan contact met ons op door een informatieaanvraag te doen. Wij sturen een vrijblijvende offerte naar je toe. Ook bij vragen of als je hulp nodig hebt, kun je contact met ons opnemen door te bellen of te mailen. Ons team staat voor je klaar! Wij organiseren dit uitje op meerdere locaties in Nederland, waaronder het moordspel in Den Bosch.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan