Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner Den Haag

Details over dit uitje

Lekker eten en ondertussen nog even een boef in de kraag vatten? Onder leiding van onze flitsende rechercheur gaat uw gezelschap, tussen de gerechten door, op zoek naar een crimineel die net een lugubere moord heeft gepleegd! Hij zal ontmaskert moeten worden met alle middelen die u daartoe ter beschikking heeft! Ondervragingstalent en scherp inzicht, dat zijn de ingrediënten van uw moordiner Den Haag!

Met het moorddiner kunt u zich volledig in- en uitleven in een bizarre moordzaak, waar u getuige van bent en zelfs misschien wel direct bij betrokken bent. U speelt een personage in een moordverhaal en krijgt voor aanvang een karakterbeschrijving, een professioneel kostuum en een script waarmee u zich volledig kunt inleven in uw personage en in uw rol.
Nadat u het script hebt doorgenomen en u zich hebt omgekleed gaat het spel beginnen.

Tijdens het spelen van het spel zal duidelijk worden wie verantwoordelijk is voor de moord. Tenminste... veel hangt af van uw inlevingsvermogen en scherpzinnigheid. Uiteindelijk geeft iedere speler aan wie zij verdenken van de moord en waarom zij denken dat juist deze persoon de moord gepleegd heeft.

Speel het moorddiner Den Haag en ontdek de dramatische achtergrond van deze gruwelijke moord. Zou u zo’n moord kunnen oplossen?

Of...zelf plegen?

Inclusief:
  • Uitgebreid drie gangen diner in restaurant naar keuze
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!

De bezorgkosten naar Den Haag zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Prijs:

10 - 12 personen € 69,50 p.p.: NU € 62,50 p.p. excl. 6% BTW
13 - > personen € 64,50 p.p.: NU € 57,50 p.p. excl. 6% BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Moordspeldiner gebruikt cookies voor optimale performance.