9.0 /10 Trustpilot gebaseerd op 53 reviews
088 428 81 00
Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner Amsterdam

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit moordspel
Moorddiner Amsterdam

Wil je graag een unieke avond vol spanning en sensatie, dan is het Moorddiner Amsterdam dé activiteit voor jouw gezelschap. Hoor je normaal gesproken alleen over moorden die in Amsterdam worden gepleegd via het nieuws? Het Moorddiner in Amsterdam neemt je mee in het verhaal van een spannende thriller waarin je zelf de hoofdpersoon speelt. Aan de hand van een uitgebreid script gaan jullie je inleven in de wereld van een moordenaar. Natuurlijk komen er bij dit moordspel in Amsterdam geen echte criminelen aan te pas maar er wordt wel degelijk iemand in handboeien afgevoerd aan het einde van het moorddiner. Gedurende het Moorddiner Amsterdam heb je de tijd om uit te vogelen wie de moordenaar is, misschien heb je daar wel de hele avond mee gekletst!

Moordspeldiner.nl organiseert het moorddiner Amsterdam bij groepen van 6 personen en meer. Tijdens het moorddiner Amsterdam kan jouw groep zich volledig storten op een bizarre moordzaak. Tijdens het spel ben je getuige van een moord en misschien zelfs direct betrokkenen van de moord. Dit hangt allemaal af van het personage dat je gaat spelen in een het moordverhaal. Voor aanvang van de avond ontvangt iedereen een karakterbeschrijving, een professioneel kostuum en een script. Hierdoor kan ieder familielid, iedere vriend of collega zich inleven in het personage en de rol die ze spelen in het moordverhaal.

Vind de moordenaar

Nadat iedereen het script heeft doorgenomen en omgekleed is, gaat het moordspel van start. Gedurende het spelen van het spel wordt duidelijk wie verantwoordelijk is voor de moord. Of toch niet? Het hangt allemaal af van het inlevingsvermogen en de scherpzinnigheid van je groep. Aan het einde van het Moorddiner Amsterdam geeft iedereen aan wie ze verdenken van de moord. Ook moet iedereen persoonlijk aangeven waarom zij juist deze persoon van het plegen van de moord verdenken.

Speel met je gezelschap het moordspeldiner Amsterdam en ontdek de dramatische achtergrond van deze gruwelijke moord. Zouden jullie deze moord kunnen oplossen?

Het uitje Moorddiner Amsterdam is inclusief:
  • Uitgebreid drie gangen diner in restaurant naar keuze
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!

Tip voor een ontspannen avond:

De bezorgkosten naar Amsterdam zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Wil je tijdens het Moorddiner Amsterdam niet telkens je portemonnee trekken om je drankjes af te rekenen? Voor € 12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kun je gebruikmaken van het drankarrangement. Hierbij kan je gezelschap onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Hierdoor voorkom je onderbrekingen tijdens het Moorddiner Amsterdam en kom je na het spel niet voor verrassingen te staan. Lekker ongestoord het Moorddiner Amsterdam beleven? Dan is het drankarrangement een praktische optie.

Klantenservice van Moorddiner Amsterdam

Het Moorddiner Amsterdam is te spelen met een klein aantal personen maar ook met een grote groep. Het is een memorabel familie uitje, personeelsfeestje, vrijgezellenfeest of vriendenuitje. Tijdens het Moorddiner in Amsterdam ga je heerlijk dineren met een 3-gangen diner. Zijn er mensen in je gezelschap met speciale dieetwensen? Laat dit dan aan ons weten, dan zorgen we dat het restaurant hier op voorbereid is. Zo zorgen we ervoor dat iedereen uit je gezelschap aan het eind van het Moorddiner Amsterdam een leuke avond heeft gehad.

Komt het niet uit voor jouw groep om het Moorddiner Amsterdam te spelen omdat jullie ver weg van Amsterdam wonen? We bieden ook het uitje moordlunch aan! Hierbij wordt het Moordspel overdag gespeeld. Hierdoor kan iedereen daarna makkelijk en snel naar huis. Ben je geïnteresseerd in het Moorddiner Amsterdam? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte op en wie weet ben jij binnenkort wel de moordenaar tijdens het Moorddiner in Amsterdam!

Hoe laat begint het moordspel?
Dat bepaalt u zelf! Wij raden u wel aan om voor 20.00 uur te beginnen, maar in principe begint het spel wanneer ù dat wilt!
Met hoeveel personen mogen we meedoen?
Wij bieden het moordspel aan vanaf 6 personen met een maximum van 200 personen.
Waar bestaat het diner uit?
Het diner bestaat altijd uit een uitgebreid 3-gangen menu naar keuze, Neem contact met ons op en vraag naar de meest actuele restaurantlijst en eet smakelijk!
Hoe lang duurt een moorddiner of moordlunch?
Het spel duurt tussen de 3,5 en 4 uur, dit is afhankelijk van de groepsgrootte.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Kunnen jullie ons een brochure sturen?
Wij maken geen gebruik van brochures of prijslijsten. We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 5 dagen voor aanvang van het moordspeldiner te zijn voldaan.
Kan het moordspel ook in andere talen?
Ja, het moordspel kan ook in het Engels worden gespeeld.
Worden de Moordspeldiner.nl alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Amsterdam starten de arrangementen van Moordspeldiner.nl?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Moordspeldiner.nl zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Moordspeldiner.nl organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Amsterdam is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Moordspeldiner.nl begeleiden u van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Moordspeldiner.nl fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Moordspeldiner.nl maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes, ideeen en vragen zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan