Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner Amsterdam

Details over dit moordspel

Wil je graag een unieke avond vol spanning en sensatie, dan is het Moorddiner Amsterdam dé activiteit voor jouw gezelschap. Hoor je normaal gesproken alleen over moorden die in Amsterdam worden gepleegd via het nieuws? Het Moorddiner in Amsterdam neemt je mee in het verhaal van een spannende thriller waarin je zelf de hoofdpersoon speelt. Aan de hand van een uitgebreid script gaan jullie je inleven in de wereld van een moordenaar. Natuurlijk komen er bij dit moordspel in Amsterdam geen echte criminelen aan te pas maar er wordt wel degelijk iemand in handboeien afgevoerd aan het einde van het moorddiner. Gedurende het Moorddiner Amsterdam heb je de tijd om uit te vogelen wie de moordenaar is, misschien heb je daar wel de hele avond mee gekletst!

Moordspeldiner.nl organiseert het moorddiner Amsterdam bij groepen van 6 personen en meer. Tijdens het moorddiner Amsterdam kan jouw groep zich volledig storten op een bizarre moordzaak. Tijdens het spel ben je getuige van een moord en misschien zelfs direct betrokkenen van de moord. Dit hangt allemaal af van het personage dat je gaat spelen in een het moordverhaal. Voor aanvang van de avond ontvangt iedereen een karakterbeschrijving, een professioneel kostuum en een script. Hierdoor kan ieder familielid, iedere vriend of collega zich inleven in het personage en de rol die ze spelen in het moordverhaal.

Vind de moordenaar

Nadat iedereen het script heeft doorgenomen en omgekleed is, gaat het moordspel van start. Gedurende het spelen van het spel wordt duidelijk wie verantwoordelijk is voor de moord. Of toch niet? Het hangt allemaal af van het inlevingsvermogen en de scherpzinnigheid van je groep. Aan het einde van het Moorddiner Amsterdam geeft iedereen aan wie ze verdenken van de moord. Ook moet iedereen persoonlijk aangeven waarom zij juist deze persoon van het plegen van de moord verdenken.

Speel met je gezelschap het moordspeldiner Amsterdam en ontdek de dramatische achtergrond van deze gruwelijke moord. Zouden jullie deze moord kunnen oplossen?

Het uitje Moorddiner Amsterdam is inclusief:
  • Uitgebreid drie gangen diner in restaurant naar keuze
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!

Tip voor een ontspannen avond:

Wil je tijdens het Moorddiner Amsterdam niet telkens je portemonnee trekken om je drankjes af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kun je gebruikmaken van het drankarrangement. Hierbij kan je gezelschap onbeperkt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Hierdoor voorkom je onderbrekingen tijdens het Moorddiner Amsterdam en kom je na het spel niet voor verrassingen te staan. Lekker ongestoord het Moorddiner Amsterdam beleven? Dan is het drankarrangement een praktische optie.

Klantenservice van Moorddiner Amsterdam

Het Moorddiner Amsterdam is te spelen met een klein aantal personen maar ook met een grote groep. Het is een memorabel familie uitje, personeelsfeestje, vrijgezellenfeest of vriendenuitje. Tijdens het Moorddiner in Amsterdam ga je heerlijk dineren met een 3-gangen diner. Zijn er mensen in je gezelschap met speciale dieetwensen? Laat dit dan aan ons weten, dan zorgen we dat het restaurant hier op voorbereid is. Zo zorgen we ervoor dat iedereen uit je gezelschap aan het eind van het Moorddiner Amsterdam een leuke avond heeft gehad.

Komt het niet uit voor jouw groep om het Moorddiner Amsterdam te spelen omdat jullie ver weg van Amsterdam wonen? We bieden ook het uitje moordlunch aan! Hierbij wordt het Moordspel overdag gespeeld. Hierdoor kan iedereen daarna makkelijk en snel naar huis. Ben je geïnteresseerd in het Moorddiner Amsterdam? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte op en wie weet ben jij binnenkort wel de moordenaar tijdens het Moorddiner in Amsterdam!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan