8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 54 reviews
088 428 81 00
Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit

Moordspel Alkmaar

Ben jij verantwoordelijk voor de organisatie van een uniek uitje met een groep vrienden, collega’s of familie? Een moordspel in Alkmaar is een spannend uitje dat voor de groep onvergetelijk zal zijn. Een perfect uitje voor een personeelsfeest, vrijgezellenfeest of familiefeest. Bij het moordspel zijn jullie verantwoordelijk voor het oplossen van een moord en het ontmaskeren van de moordenaar. Tijdens dit spel kunnen jullie genieten van een goed verzorgde lunch of een heerlijk diner. 

Stel al je vragen aan Angela!
Filter
Budget
65
Aantal personen
Type moordspel
Locaties
4 moordspellen gevonden
Pagina 1 van 1
Filter
  • Alkmaar
  • Verwijder alle filters

Hoe werkt het moordspel Alkmaar?

Tijdens het moordspel in Alkmaar wordt jullie groep bijgestaan bij één of meerdere professionele acteurs. Wij merken dat in het begin van het spel de meesten het lastig vinden om zich in zijn of haar rol te leven, maar daar brengen de acteurs verandering in. Om volledig op te gaan in je rol krijgen jullie bij ontvangst een gepersonaliseerd script en een bijpassend kostuum. Is het voor jullie groep mogelijk om de moord op te lossen? De winnaar of het winnende team gaat uiteraard met een prijs naar huis.

Moordspel diner of moordspel lunch

Het moordspel kan bespeelt worden in combinatie met een lekkere lunch of diner. Wij hebben een lijst met restaurants in Alkmaar die mee doen, waardoor je zelf kunt kiezen bij welk restaurant je dit wilt spelen. Het is mogelijk om het spel overdag te spelen tijdens een uitgebreide lunch of tijdens een gezellig avondje uit. ‘s Avonds krijgen jullie een driegangen diner geserveerd. Van dit spannende uitje zullen jullie namelijk wel trek krijgen. Wil je het uitje liever op een eigen locatie, zoals op kantoor, organiseren? Dat is bij ons ook mogelijk! Geef dit in de aanvraag aan en wij organiseren het moordspel op locatie.

Moordspel Alkmaar voor iedere soort groep

Wil je een vrijgezellenfeest, familie uitje of bedrijfsfeest in Alkmaar organiseren? Dan is moordspel Alkmaar echt een aanrader! Wij kunnen het moordspel op maat organiseren, waardoor het voor iedere soort groep leuk is. Wij hebben namelijk verschillende scripts en spellen, voor iedere groep en groepsgrootte. Hoe groter de groep, hoe voordeliger het moordspel per persoon is. Ook voor kleine groepen is het mogelijk het spel te spelen. Op onze website staat een minimum aantal personen, maar zolang je bereid bent om voor het minimaal aantal personen te betalen, kun je het uitje alsnog boeken.
Willen er kinderen meedoen met het spel? Geef dit dan aan in de informatie aanvraag. Voor kinderen kunnen wij het spel aanpassen, zodat het niet té eng is.

Service van Moordspeldiner

Wil jij dit moordspel Alkmaar spelen en is jouw groep in staat om deze moord op te lossen? Vraag dan een offerte aan en geef daarin aan hoe groot jullie groep is. Bij vragen kun je uiteraard contact op ons nemen. Onze organisatie is erg flexibel, waardoor we ook een uitje op maat kunnen organiseren. Bel of mail daarom gerust! Wij organiseren dit uitje op meerdere plaatsen in Nederland, dus het is ook mogelijk om bijvoorbeeld het moordspel in Haarlem te spelen.

Het moordspel diner en moordspel lunch zijn exclusief drankjes. Wil je je niet druk maken om het verdelen van de drankprijs aan het eind van de middag of avond? Kies dan voor jouw gezelschap voor een drankarrangement. Voor €10,00 per persoon per uur kun je onbeperkt bier, fris en wijn drinken. Veel plezier en succes tijdens het moordspel!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan