9.0 /10 Trustpilot gebaseerd op 53 reviews
088 428 81 00
Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit

Services

Artiesten
Moordspeldiner.nl heeft in de loop der jaren een gigantisch bestand van rasechte Amsterdamse artiesten opgebouwd. Elke artiest heeft ruime ervaring en aantoonbaar succes! Zo hebben wij voor uw onvergetelijke avond onder meer Mokumse accordeonisten, zangacts, cabaretiers, komedianten, goochelaars, bands, dance-acts, animatoren en drive-in shows. En, als u dat wilt, ook presentatoren die de avond voor u ‘aan elkaar kletsen’. U zegt het maar!
Lees meer
Bijzonder drukwerk
Uw bedrijfslogo op een t-shirt, polo, sweater, poncho of cap? Moordspeldiner.nl regelt ook bijzonder drukwerk dat voor u als u dat wenst! Geweldig om u als team te onderscheiden door bijvoorbeeld 4 verschillende kleuren shirts te bedrukken. Maar ook fantastisch als herinnering! Informeer naar alle mogelijkheden!
Lees meer
Catering
Moordspeldiner.nl heeft zeer goede samenwerkingsverband met diverse cateraars in Amsterdam. Hierdoor hebben wij altijd wel een cateraar die precies biedt wat u in gedachten heeft en vaak tegen messcherpe tarieven!
Lees meer
Comfortabele boot
Moordspeldiner.nl werkt al jaren samen met een aantal bedreven schippers en gerenommeerde rederijen in Amsterdam. Mede hierdoor kunnen wij u een zeer uitgebreide vloot aanbieden van o.a. klassieke salonboten, trekschuiten, sloepen, rondvaartboten en partyschepen, tegen zeer scherpe tarieven.Niet alleen leuk en verrassend voor een bruiloft of partij, maar zeer zeker ook voor het zakenleven! Denkt u hierbij maar es aan een vergadering aan boord van een boot, zakenlunches, borrels, transfers, diners of een bedrijfs- of personeelsfeest.
Lees meer
Foto- en/of videoreportage
Wij van Moordspeldiner.nl hebben ruime ervaring met uitjes en bedrijfsfeesten in Amsterdam. Daarom weten wij ook als geen ander dat er vaak één en soms wel twee deelnemers niet voluit kunnen genieten van de dag, omdat zij alles moeten vastleggen op foto en video. Zonde en vanaf nu niet meer nodig!
Lees meer
Gemakkelijk en veilig betalen
U kunt bij Moordspeldiner.nl gemakkelijk en veilig op verschillende manieren betalen, contant of bijvoorbeeld via de factuur die we standaard bij de bevestiging van uw uitje sturen. U dient deze binnen 14 dagen na ontvangst te hebben voldaan.
Lees meer
Hotel
Moordspeldiner.nl biedt u de mogelijkheid om online een hotel te boeken. Uitgerust wakker worden op de plaats van uw Mokum Event? Of na een lekkere vermoeiende dag in Amsterdam rustig uitslapen in een luxe hotelkamer?
Lees meer
Luxe touringcar
Geen last van parkeertarieven, milieuperikelen en discussies over wie de bob moet zijn! Moordspeldiner.nl biedt u de mogelijkheid om u vanaf uw ‘thuisbasis’ op comfortabele wijze te laten vervoeren naar Amsterdam, om daar deel te nemen aan een Mokum Event. Omdat wij uiteraard veel zaken doen met een aantal goede en betrouwbare touringcarbedrijven, kunnen wij u wellicht een interessante offerte bieden. Uiteraard kunt u via ons ook transfers binnen Amsterdam reserveren. Informeer naar de tarieven en laat u heen en weer terug rijden in een luxe touringcar met airco, minibar en video…
Lees meer
Parkeeradvies
Als u er toch voor kiest om met eigen vervoer te komen, geven wij u parkeeradvies over de P+R (Parkeren + Reizen) locaties aan de rand van de stad. Vanaf deze P+R locaties kunt u gemakkelijk met openbaar vervoer naar het centrumreizen en staat uw auto voor maar € 5,50 gedurende 24 uur goedkoop èn onder toezicht geparkeerd!
Lees meer
Restaurant
Door de goede ervaringen en langlopende samenwerking met de Amsterdamse horeca, is Moordspeldiner.nl in staat u een interessante variëteit aan uitstekend restaurants te bieden. Uiteraard liggen deze gelegenheden op de leukste plekjes van Amsterdam, zoals de Wallen, de Jordaan, het Rembrandtplein, het Leidseplein en de Pijp.
Lees meer
Tickets
Moordspeldiner.nl heeft uitstekende samenwerkingsverbanden met de leukste en beroemdste musea en attracties in Amsterdam. Hierdoor kunnen wij regelmatig gebruik maken van zeer speciale tarieven voor toegangskaarten en tickets, en daar heeft u dan weer plezier van! Dat scheelt u veel geld en veel geregel!
Lees meer
Verzekeringen
Huisbrand Events (en haar gelieerde ondernemingen) biedt u de mogelijkheid om uw gezelschap en het door u gekozen evenement goed te verzekeren. In samenwerking met Europeesche Verzekeringen bieden wij u de volgende verzekering.
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan