9.0 /10 Trustpilot gebaseerd op 53 reviews
088 428 81 00
Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Reviews
9/10 gebaseerd op 53 reviews van Trustpilot
Maxine
juli 3, 2023
Super leuke avond gehad tijdens een vrijgezellenfeest
We hebben met 13 personen in drie teams gespeeld. Het bedrijf was flexibel toen we aantal keer wisselden van hoeveelheid personen. Het restaurant was erg gastvrij. Iedereen was enthousiast over het eten en het spel. De host (Robin) heeft gezorgd voor een leuke avond. Al met al een succes en zeker voor herhaling vatbaar!
Lees meer
Maaike
april 25, 2023
Een erg leuke ervaring
Een erg leuke ervaring! Met een groep van ruim 70 collega's hebben wij ons ondergedompeld in het VR spel, wat voor velen de eerste ervaring met een VR bril was. De twee spelleiders hebben ons op een fijne en enthousiaste manier begeleid in het vinden van de clues in het spel. Het eten bij restaurant Rootz in Den Haag was ook prima. Een geslaagde avond!
Lees meer
Michella
november 18, 2022
Fantastisch |!
Het was een fantastische avond! Onze spelleider Robin nam ons allemaal op een zeer enthousiaste wijze mee in het verhaal en het spel van Restaurant Homocide. Het eten bij Popo in Breda was ook heerlijk. Kortom; een perfect avondje uit voor ons team van circa 40 collega's ! Complimenten aan Robin!
Lees meer
Margit
oktober 29, 2022
We hebben een ontzettend leuke avond…
We hebben een ontzettend leuke avond gehad! Enthousiaste actrice, script zat goed in elkaar. Er is veel gelachen!
Lees meer
DICTU
oktober 11, 2022
VR moordspel Hotel Homicide
Vanavond hebben we het VR moordspel gedaan onder begeleiding van presentator Robin, hij heeft ons heel enthousiast en super leuk begeleidt. Leuke vriendelijke gastheer. Heerlijk drie gangen diner gehad bij De Vier Broers tussen het programma door in Amersfoort. Het was een zeer geslaagde avond!
Lees meer
Sylvana
september 19, 2022
Het was geweldig
Het was geweldig! Hele leuke avond gehad met ons team. Top georganiseerd en iedereen vond het super. Dank!
Lees meer
Recruiter Enginear
februari 14, 2022
Leuk event, goed geregeld!
Goed geregeld, leuk event! Wij hebben het als teamuitje met collega's gedaan, goede combinatie tussen actief bezig zijn en lekker te eten. Werd ook goed begeleid door Robin.
Lees meer
AvansPlus
oktober 11, 2021
Moordspeldiner Breda
Super enerverend spel, hilarisch om collega’s in een compleet andere rol ( en outfit) los te zien gaan. Dat allemaal onder het genot van een diner en onder professionele begeleiding van in ons geval inspecteur Robin
Lees meer
HAK
oktober 8, 2021
Moordspeldiner Giessen
We hebben een ontzettend leuke en gezellige avond gehad tijdens het Moordspeldiner o.l.v. acteur Robin die alles duidelijk aan elkaar heeft gepraat en wist vooraf de gasten goed in te schatten en daardoor de juiste persoon in de juiste rol heeft gekregen. Verrassend en hilarisch om elkaar te zien in al die verschillende rollen! Het was een geslaagde avond!
Lees meer
Lizanne en Marlon
juni 19, 2020
Moordspeldiner Apeldoorn
Top avond! Goede begeleiding van Robin! Leuk om iedereen is van een andere kant te zien... hahaha. Enorm genoten!
Lees meer
Martijn
december 18, 2019
Gemakkelijk te organiseren uitje.
Gemakkelijk te organiseren uitje. Vooraf weinig moeite moeten doen om het uitje te organiseren. We werden uitstekend ontvangen in het restaurant en de gehele avond werd heel goed begeleid. Een absolute aanrader!
Lees meer
Marieke
september 27, 2019
Wat een top avond
Afgelopen weekend hebben wij met het werk een moorddiner gehad. Het contact met de organisatie was fijn en vlot. Hierdoor konden we snel schakelen en kregen we overal snel antwoorden op. De avond zelf was hilarisch. Onze actrice, Chantal, heeft ons allemaal mee weten te krijgen en iedereen de perfecte rol toebedeeld. Het enthousiasme van haar ging automatisch ook over op ons. Iedereen heeft het er nog over op het werk, en de toegewezen rol zal altijd aan ons blijven kleven :-)
Lees meer
Ina Lamens
oktober 3, 2018
het was een geslaagd moorddiner met een onverwacht slot
het was een geslaagd moorddiner met een enthousiaste "rechercheur". iedereen vond het hilarisch en deed vol enthousiasme mee. om te beginnen met het omkleden naar je personage. en elke keer weer de speculaties over wie het gedaan heeft en hoe. we waren met veel en daarom waren er van elk personage in het stuk 3 personen. dat gaf veel hilariteit over wie wanneer de tekst moest lezen. het eten was heerlijk. een TOP-avond dus.
Lees meer
Sid
augustus 13, 2018
Super avond gehad
Super avond gehad! Het eten was heerlijk, de spelleider fantastisch en het moordspel super leuk! We hebben genoten. Echt een aanrader!
Lees meer
Esther L.
november 20, 2017
Aanrader
Wij hebben met 8 collega’s een te gekke avond gehad. Waar ik bang was dat niet iedereen goed in zn rol zou gaan, was daar de acteur die gelijk bij binnenkomst de sfeer er zo goed in had zitten, dat iedereen vol overgave in het spel ging. Compleet met verkleden en accessoires! Ik vond het gewoon jammer dat het afgelopen was. Het was spannend en vol humor! Aanrader
Lees meer
Linda Verhagen
november 14, 2017
Wij hebben zo vreselijk gelachten en …
Wij hebben zo vreselijk gelachten en genoten. Het eten was heerlijk en het spel was echt hilarisch!
Lees meer
Claudia
oktober 24, 2017
Was heel erg leuk
Was heel erg leuk. Leuke acteur, goede sfeer en lekker eten. Zeker een aanrader!
Lees meer
Monique
maart 20, 2016
Geweldige avond gehad!
Afgelopen zaterdag het moordspeldiner gespeeld in Amsterdam. Erg genoten! Heerlijk gegeten en de actrice deed het ook erg goed! Veel contactmomenten gehad voorafgaand het spel en er wordt goed meegedacht met je groep/wensen. Een aanrader!!
Lees meer
Roy Bijster
oktober 19, 2015
Zeer geslaagd bedrijfsuitje
Met in totaal 12 collega's hebben wij de engelstalige variant van het moorddinerspel gespeeld bij restaurant Rootz in Den Haag. Het gekozen menu was erg smakelijk en bood voldoende keuze voor zowel vleeseter en vegetariër. Het leuke script (af en toe slechte vertaling van het Nederlands naar het Engels) en de kostuums maken het tot een grappige en leuke ervaring. Voor hen die er nog niet bekend mee zijn, zeker een aanrader.
Lees meer
Jamie van Wensveen
februari 18, 2015
Een geslaagd Moordspeldiner met collega's in Leiden
Afgelopen weekend een onwijs leuk Moordspeldiner gehad met collega's in Leiden. Alles was goed geregeld, leuke acteurs en de locatie was top.
Lees meer
René Kok
januari 21, 2015
Een bloedstollend moorddiner!
Afgelopen weekend een topavond gehad met collega's in Amsterdam. Noortje had voor ons een sfeervolle locatie uitgekozen in de Jordaan. De acteur maakte er een spannend gebeuren van en wat betreft het eten hadden we ook geen klagen, gewoon goed! Het moorddiner is absoluut een aanrader!
Lees meer
Monique
januari 20, 2015
Wat een avond :-)
Dit is echt leuk. We (een gezelschap van 33 personen) hebben het echt fantastisch gehad. Een moorddiner is echt aan te raden. We hebben vreselijk gelachen en tussen elke gang probeerden we de moord op te lossen. En dat is gelukt. Heerlijk gegeten bij restaurant Gezellag. Echt een avondje uit.
Lees meer
Jordy Huisman
oktober 6, 2014
Hilarisch spannend!
Wij hebben een super avond gehad! Wat hebben we gelachen en wat was het spannend!
Lees meer
Jildert Niessen
september 11, 2014
Lachwekkend en uitdagend
Ik heb heel lekker gegeten en ik heb een heerlijke interactieve avond gehad, de begeleiding van het Moordspel was goed, we werden leuk betrokken en het was een hele fijne sfeer. Het script ondersteunt goed en de diversiteit in het spel zorgt voor vele hilarische momenten!
Lees meer
Fenna
september 11, 2014
Echt een aanrader!
Samen met mijn collega's hebben wij een ontzettend leuke, lachwekkende en gezellige avond gehad. We hebben ontzettend lekker gegeten en genoten van het spel. Het Moordspel diner was ons aangeraden en ik kan echt zeggen dat het spel je geld waard is!
Lees meer
Dhr. Janki
mei 14, 2014
Geweldige gekheid op een bordje
Het moordspeldiner was zeer goed bevallen en erg leuk om te doen, naast het lekkere eten. de leuk geschreven scripten maken het je moeilijk of juist makkelijker om hints op te vangen wie uiteindelijk de dader is. de verschillende gekke rollen waar de scripten ook op waren gebasseerd, brachten veel variatie en hilariteit met zich mee, waardoor er een lacherige boel ontstaat. Wij hebben heel erg genoten! Bedankt.
Lees meer
Mevr. Meerlo
november 21, 2013
een spannende avond vol humor en verrassingen
Leuk om te doen, inleven in een rol is wel belangrijk en daardoor zeer humorvol. We hebben enorm gelachen!
Lees meer
Wilma Koolstra
oktober 18, 2013
Hartstikke leuke avond gehad met ons team
Voor ons jaarlijkse teamuitje hadden we dit moordspeldiner georganiseerd. De groep was onvoorbereid, want het avondprogramma was een verrassing. Het was leuk om te zien hoe iedereen, na aantrekken van het kostuum en doorlezen van het eigen personage, gelijk helemaal in zijn of haar rol zat. De organisatie vooraf en begeleiding tijdens de avond was allemaal super geregeld. We hebben het bijzonder gezellig gehad. Bedankt!
Lees meer
mevrouw van Beek
april 10, 2013
hilarische gezellige avond
wij hebben met de hele familie het moordspel gedaan. met 20 man. ik ga niks verklappen, maar het begin is al leuk. zeker een aanrader. professioneel en leuke mensen. Wij waren bij Heffer, super locatie.
Lees meer
J. Roelofsen
december 21, 2012
Humor en spanning in één resulteerde in een goed geslaagde avond!
Een spannende, intrigerende en lachwekkende avond gehad. Het verhaallijn met het diner sloot goed op elkaar aan. Daarnaast hebben wij een hele andere kant van elkaar leren kennen wat een goede invloed heeft op de collegialiteit! Een absolute aanrader en voor herhaling vatbaar!
Lees meer
Astrid
december 19, 2012
Hilarisch!
Samen met mijn collega's het zeer geslaagde moorddiner in Gouda gespeeld. De actrice deed het erg leuk en nam je vanaf de eerste seconde mee in het spel. Het moment van omkleden en inleven in de rol was erg hilarisch! Door het spel tussen de verschillende gangen te spelen, was er tijdens het eten ruim voldoende gelegenheid om even gezellig te kletsen. Ik kan het moorddiner echt aanraden. Je bent verzekerd van een hilarische avond vol lol en gezelligheid! Organisatie was tevens prima geregeld. Mede dankzij het persoonlijke contact met Mokum Events.
Lees meer
Boekscout.nl
december 13, 2012
Een fantastische avond vol verrassingen!
Dankzij het Moordspeldiner hebben wij een fantastisch bedrijfsuitje gehad. Door de hilarische personages en origineel script zorgt het voor een avond vol plezier! Wij hebben allemaal ontzettend gelachen en zullen er nog lang over napraten!
Lees meer
Wim Piets
oktober 3, 2012
Super leuk! En lekker gegeten..
Vorige week heb ik met een aantal vrienden en vriendinnen een Moordspel in Naarden gedaan. We hebben kunnen genieten van een heerlijk drie gangen menu en daarbij het moordspel gespeeld. Het is echt hi-la-risch! Iedereen ging op in zijn rol en Marena steelt toch wel de show. Gelukkig heeft Robin gezorgd dat het spel in goede banen bleef lopen. Ook complimenten voor zijn begeleiding. Echt een aanrader!
Lees meer
Mariska Joulles
oktober 1, 2012
Hilarisch!
Afgelopen weekend hebben we een moordspeldiner gespeeld in Amsterdam. Wat is dat leuk om te doen zeg. Iedereen krijgt een eigen kostuum en bijbehorende rol. We hebben zo verschrikkelijk gelachen. En heerlijk gegeten. Kortom, een super leuke avond die ik iedereen kan aanraden. Stiekem waren we allemaal een beetje verliefd op de acteur die de rol als politieagent op zich nam, wat een leukerd!
Lees meer
Steffanie Keijzer
juli 9, 2012
Wat een fantastisch geslaagde Moordavond
We hebben een zeer leuke avond gehad met inspecteur Woudstra tijdens het moorddiner. Allemaal een personage die op het lijf geschreven was, met bijpassende kleding en script. Fantastisch gedaan en zeker een aanrader voor iedereen!
Lees meer
Cindy
mei 17, 2012
Verassend gezellig en een hoop gelachen, icm met lekker eten
Met een vrijgezellenfeest is het toch altijd even afwachten hoe de avond gaat verlopen, zeker omdat niet iedereen elkaar even goed kent. Geen probleem tijdens het moordspel diner. Je bent met z'n allen op een creatieve manier een moord aan het oplossen, wat vaak hilarische momenten opleverde door alle verschillende typetjes die in het verhaal verwerkt waren. Onverwacht acteertalent, en een goed verhaal in combinatie met lekker eten zorgde voor topavond. Gelukkig was er goede begeleiding aanwezig voor als wij even niet opletten en zodat de avond gesmeerd verliep. En dat vind ik persoonlijk één van de belangrijkste dingen wanneer je met een (grote) groep bent. En het mooiste was nog dat geen van ons de moordenaar geraden heeft, wat betekend dat het verhaal dus goed in elkaar zat. Wat ook nog een compliment verdient, is de verdeling van de rollen, waar goed over nagedacht was. Kortom, een gezellige avond waarbij er veel is gelachen en welke zeker voor herhaling vatbaar is voor een volgend groepsuitje!
Lees meer
Tim Berndsen
november 30, 2011
Superleuke dag gehad!
Beoordeling een 10 alles helemaal top geregeld. Had het niet beter kunnen wensen. Leuke begeleiders en een zeer professionele organisatie!
Lees meer
Bea Rijswijk
november 30, 2011
Bijzonder vermakelijk
Voor ons jaarlijkse uitje heb ik dit jaar het Moordspel geboekt. Het reserveren ging zeer makkelijk, ik werd prettig te woord gestaan door mijn contactpersoon Lisa, ik had nogal wat vragen en zij heeft mij van alle antwoorden voorzien. De avond zelf hebben we erg gelachen om de leuke kostuums. De acteur die Inspecteur Woudstra speelde deed dit erg overtuigend, een hele aardige man die zijn vak verstaat! Al met al hebben we een geweldige avond gehad waar we het nog steeds over hebben. De leukste foto's die we hebben gemaakt hangen ingelijst op kantoor! Bedankt!
Lees meer
Lisette Hummelink
januari 3, 2024
Het spel is als heel positief ervaren
Het spel is als heel positief ervaren. Het was een goeie ‘ijsbreker’ voor de rest van het programma en een goede manier om de teamspirit te activeren. Daarbij vind ik Rene en Ben hele fijne contacten om mee te werken! Creatief en bereikbaar, dat is natuurlijk wat je wilt in zo’n situatie 😊 De aankleding en sfeer had wat beter neergezet mogen worden, de complete/overall sfeertje miste bij sommige spellen een beetje. Ook merkte ik aan meerdere collega’s dat een aantal spellen wat aan de makkelijke kant was. Wij hadden een aangepaste/custom experience, niet tijdens een diner, dus hoe dat zou zijn kan ik niet beoordelen. Dank Rene en Ben!
Lees meer
Ineke Manusiwa
november 28, 2019
Het was erg leuk
Het was erg leuk. Iedereen deed leuk mee. En de uitslag was verrassend. Het restaurant was klein maar gezellig, en het eten heerlijk. Prima avond gehad.
Lees meer
Merijn Aalbers
september 27, 2019
Zeer goed gafaciliteerde sessie
Zeer goed gafaciliteerde sessie, met een geweldig script, humor en spanning. Plezier verzekerd!
Lees meer
Marijke
februari 13, 2015
Leuk!!!!
Het was hilarisch om dit samen met ons team te doen. Erg gelachen en heerlijk gegeten bij de Abrikoos in Utrecht. Een aanrader!
Lees meer
Edwin Klaver
oktober 30, 2014
gezellig
Leuke avond gehad. Iedereen verkleed en 1 actrice die de avond begeleidde. Eten was oke, maar net voldoende qua hoeveelheid. Werd later door de eigenaar van het restaurant aangevuld
Lees meer
Jeanette Roest-Rebel
september 8, 2014
Verborgen talenten komen naar boven
Het moordspel is echt te gek om te doen, hilarisch! Sommige personen ken je gewoon niet meer terug, zitten helemaal in hun rol.
Lees meer
Mario Slob
augustus 11, 2014
Leuke en originele avond uit.
Ik heb een leuke en gezellige avond uit gehad en iedereen had het naar zijn/haar zin.
Lees meer
Mevr. Florijn
maart 14, 2014
Super gezellige avond
Wij hebben super gezellige avond gehad. Dit moordspel was door jullie goed verzorgd en de complimenten aan de acteur die de sfeer goed aanvoelde en het goed begeleidt heeft. Dank voor jullie begeleiding.
Lees meer
Ben de Jong
december 18, 2013
Het moordspel was echt een killer!
We vonden het moordspel echt een heel leuk evenement. De acteur had het goed voorbereid en de rollen heel goed verdeeld (geweldige typecasting). Het spel was hilarisch, mede doordat iedereen enthousiast meedeed. Enige minpunt betreft het eten. We vonden het droog en taai. Wellicht wat korter in de oven....
Lees meer
Marieke
oktober 22, 2013
Een leuke en verassende avond!
Een geslaagde avond met een leuk spel waarbij sommige collega's ware acteurs te zijn!!
Lees meer
Jeroen
juli 15, 2013
Een geslaagde avond
We hadden een hele leuke avond. Was erg gezellig!
Lees meer
Mevrouw de Mooij
december 14, 2012
Een leuke, gezellige en verrassende avond!
Het Moorspel diner is door mij en mijn collega's als erg leuk ervaren! Door het spannende script en de leuke kostuums is het een erg verrassende avond geworden met veel lach-momenten. Een leuke manier om collega's op een andere manier te leren kennen en ondertussen een heerlijk dineren. Bedankt voor de leuke avond!
Lees meer
R. van der Linden
november 21, 2012
Moordiner gedaan in Utrecht, erg gezellig!
Erg leuk gedaan en goed betaalbaar!
Lees meer
Roelle de Jong
oktober 25, 2012
Moordspeldiner.nl denkt met u mee
Wij hebben het als goed ervaren. Ze denken met je mee, reageren snel, goede communicatie. Tegenvaller was het eten, maar Moordspeldiner.nl kan hier niets aan doen. Ik zou moordspeldiner zeker aanbevelen! Mocht je zelf geen restaurant weten, moordspeldiner.nl denkt mee en geeft een paar opties. Bedankt voor het ontzettend leuke en gezellige diner met grappige kostuums en scripts!
Lees meer
Hester Salomé
december 30, 2011
geweldig gelachen, leuke avond!
We hebben een mooie avond gehad. Iedereen is betrokken bij het spel en daardoor krijg je een leuke avond. De acteurs maken het extra leuk, ook het verkleden heeft een meerwaarde voor de avond.
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan