9.0 /10 Trustpilot gebaseerd op 53 reviews
088 428 81 00
Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit

Moordspel Den Bosch

Gekostumeerd een spannende avond beleven terwijl je groep geniet van een eersteklas diner in Den Bosch? Speel mee met het Moordspel in Den Bosch en help met het oplossen van een in scène gezette moordzaak! Er is zonder enig pardon iemand geliquideerd! Jullie moeten onze politierechercheur helpen met het ontmaskeren van de geslepen moordenaar, die net als jijzelf gewoon “onschuldig” mee zit te eten.

Stel al je vragen aan Angela!
Filter
Budget
65
Aantal personen
Type moordspel
Locaties
4 moordspellen gevonden
Pagina 1 van 1
Filter
  • Den Bosch
  • Verwijder alle filters

Wat kun je verwachten bij een een Moordspel in Den Bosch?

Een moordspel in Den Bosch bestaat uit twee onderdelen, het moordspel en een moordlunch of diner. Bij ieder spel wordt er een moord gepleegd, waarna jullie als groep samen de moordenaar gaan ontmaskeren! Ieder van jullie krijgt een gepersonaliseerd script en een bijpassend kostuum. Binnen de kortste keren kunnen jullie je in je rol inleven.

Bij het moordspel in Den Bosch worden jullie begeleid door professionele acteurs. Vind je groep het in het begin nog een beetje spannend om mee te spelen? Door de acteurs waan jij je binnen de kortste keren op het plaats delict van het doehetzelf moordspel! Het winnende team of het winnende persoon gaat natuurlijk naar huis met een leuk presentje.

Waar wordt het moordspel in Den Bosch gehouden?

Bijna op iedere plek in Den Bosch kan het moordspel worden georganiseerd. We hebben een lijst van deelnemende restaurants waar je tijdens het moordspel in Den Bosch heerlijk dineren kan. Daarnaast kunnen we vaak ook bij je op locatie, bijvoorbeeld op kantoor, langskomen.

Voor wie is het moordspel in Den Bosch geschikt?

Een moordspel in de regio Den Bosch is natuurlijk spannend. Toch kunnen we voor elk gezelschap een leuk moordspel organiseren. Wil je ook dat kinderen meespelen? Geef dit dan aan in je offerte, dan gaan we kijken of we een leuk bijpassend script hebben voor jouw uitje.

Daarnaast hebben we verschillende scripts voor een personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familiefeest. Hierdoor is geen een moordspel in Den Bosch hetzelfde. Met een groter aantal deelnemers wordt de prijs per persoon, inclusief btw, voordeliger.

Een moordspel in Den Bosch op maat bij Moordspeldiner.nl

Naast onze moorddiners in Den Bosch en onze moordlunches kunnen we je altijd voorzien van een moordspel Den Bosch op maat. Een offerte aanvragen hiervoor doe je via ons contactformulier of via onze klantenservice. Zowel voor kleine groepen als grote groepen kunnen we moordspel in Den Bosch organiseren. Ben je op zoek naar een hele dag in Den Bosch met onder andere een moordspel? Neem contact op met Moordspeldiner voor gratis advies voor de leukste dag in de regio Den Bosch. Informatie aanvragen over onze locaties of een vrijblijvende offerte aanvragen voor het moordspel Den Bosch doe je ook gemakkelijk met een belletje!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan