8.8 /10 Trustpilot gebaseerd op 54 reviews
088 428 81 00
Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit

Moordspel Haarlem

Wil je eens wat anders dan de zoveelste dinnershow, dan raden we je het moordspel in Haarlem aan! Interactief, spannend en afgewisseld met lekker eten, waardoor jouw gezelschap een memorabele avond beleeft. Bij het Moordspel in Haarlem wordt een moordenaar achternagezeten. Wie is die moordenaar? Misschien wel de persoon naast je, of misschien ben jij zelf wel de moordenaar! Met kostuums, een eigen script en professionele begeleiding komt iedereen gelijk in zijn rol.

Stel al je vragen aan Angela!
Filter
Budget
65
Aantal personen
Type moordspel
Locaties
4 moordspellen gevonden
Pagina 1 van 1
Filter
  • Haarlem
  • Verwijder alle filters

Wat kun je verwachten van een moordspel Haarlem?

Het moordspel in Haarlem is er in twee varianten, het moorddiner in Haarlem of de lunch in diner. Bij beide activiteiten wordt het moordspel gehouden op een locatie naar keuze, in een grand café of in één van onze vaste restaurants. Het interactieve spelen wordt begeleid door professionele acteurs die kunnen werken met kleine groepen. Iedereen van je gezelschap krijgt een uniek script en een bijpassend kostuum. Jullie worden meegenomen naar het plaats delict, want er is een moord gepleegd! Nu is aan jullie de taak om zo snel mogelijk de moordenaar te ontmaskeren, voordat hij of zij weer een moord pleegt.

Het moordspel voor allerlei soorten groepen

Een moordspel in Haarlem is een leuke bezigheid voor vrijgezellenfeesten vrouwen, teambuilding activiteiten voor een organisatie maar ook bij een familiefeest. We werken met verschillende scripts waardoor we voor elke groep een perfecte verhaallijn hebben.

Het minimaal aantal deelnemers is zes personen. Het wordt lastig om een leuk en interactief spel te spelen met minder personen. Hoe groter het aantal deelnemers hoe goedkoper het wordt, per persoon, om het moordspel Haarlem te spelen. Het spelen van het moordspel in Haarlem duurt minimaal 3 uur. Het moordspel wordt onderbroken door een ontspannen lunch of diner. Hierdoor wordt de spanning doorbroken om alle zintuigen te prikkelen! Het winnende team gaat natuurlijk met een leuk presentje naar huis.

Een moordspel in Haarlem op maat bij Moordspeldiner.nl

Bij Moordspeldiner kan elke samenstelling en groepsgrootte bij ons terecht. Voor kleine groepen en grote groepen organiseren we graag een spannend moordspel in Haarlem. Wil je graag bij jou op kantoor het moordspel organiseren? Dat is natuurlijk mogelijk. Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Een offerte aanvragen doe je gemakkelijk via een mailtje, onze chat of bel ons! We komen dan zo snel mogelijk bij je terug met een vrijblijvende offerte.

Zijn er mensen in je genootschap met een voedselallergie of dieetwensen? Laat dit dan op voorhand aan ons weten, dan kunnen we het restaurant namens jou inlichten en komen jullie niet voor nare verrassingen te staan. Wil je je geen zorgen maken over het afrekenen van de drankjes tijdens het moordspel Haarlem? Neem dan ons drankarrangement af. Voor €10,00 per persoon extra kunnen jullie de hele avond onbeperkt genieten van bier, fris en wijn. Het Moordspel is één van de leukste uitjes Haarlem!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan