9.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 52 reviews
088 428 81 00
Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit

Moordspel Amsterdam

Ben je altijd al dol geweest op series als CSI, Criminal Minds en NCIS, dan is het Moordspel Amsterdam het perfecte uitje voor jouw groep. Tijdens dit spel ga je samen met een groep vrienden, collega’s of familie een moord in Amsterdam oplossen. Jullie zijn getuige van een moord in Amsterdam en gaan samen de moord onderzoeken. Bij het Moordspel Amsterdam zijn jullie niet alleen samen bezig met het oplossen van een moord, één van jullie is ook de moordenaar. Ontdek wie van jouw groep het beste de rol van moordenaar kan verbergen met dit memorabele uitje!

Stel al je vragen aan Angela!
Filter
Budget
65
Aantal personen
Type moordspel
Locaties
4 moordspellen gevonden
Pagina 1 van 1
Filter
  • Amsterdam
  • Verwijder alle filters

Een enerverend thriller uitje

Heb jij de organisatie voor een personeelsuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiefeest op je genomen en wil je zorgen voor een uniek uitje? Dan raden we je de nieuwste sensatie onder uitjes in Amsterdam aan, het Moordspel Amsterdam! De middag of avond vol intrige zorgt ervoor dat je het gedrag van je medespelers eens goed gaat bekijken. Het kan zomaar zijn dat de persoon naast je de moord heeft gepleegd! Kom jij op tijd erachter wie de moordenaar is?

Hoe wordt het Moordspel Amsterdam gespeeld?

Voordat je begint krijgt iedereen een karakterbeschrijving, een authentieke outfit en een rol. Hierdoor kan iedereen zich inlezen in zijn of haar rol tijdens het spannende Moordspel Amsterdam. Met behulp van acteurs wordt het al snel spannend. Jullie gaan als eigen CSI Amsterdam aan de slag. Let the game begin!

Groepsgrootte bij het Moordspel in Amsterdam

Het moordspel Amsterdam is het leukste uitje van Amsterdam voor kleine groepen en grote groepen. Vanaf 6 personen is het Moordspel in Amsterdam te boeken. Wil je voor een groot aantal mensen het Moordspel Amsterdam boeken? Dan is de prijs per persoon natuurlijk voordeliger. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Moorddiner in Amsterdam

Het Moordspel Amsterdam kan georganiseerd worden als Moorddiner. Tijdens een 3-gangen diner ontvouwt het Moordspel Amsterdam zich. Het moordspel wordt onderbroken door korte pauzes waardoor de spanning en intrige blijft bestaan gedurende het hele spel. Jullie kunnen tijdens de maaltijden strategieën en complot theorieën bespreken om achter de moordenaar van dit Moordspel Amsterdam te komen.

Moordlunch in Amsterdam

Voor gezelschappen die het Moordspel Amsterdam liever overdag willen spelen bieden we de moordlunch Amsterdam aan. Hierbij wordt het Moordspel in Amsterdam op dezelfde manier gespeeld, het enige verschil is dat jullie daarna nog urenlang Amsterdam kunnen ontdekken of op tijd thuis zijn.

Klantenservice van Moordspeldiner

Voor het leukste Moordspel in Amsterdam zit je bij Moordspeldiner.nl altijd goed. Het minimum aantal personen voor een spannend moordspel is 6 personen. Bij het oplossen van de moord wordt het spel onderbroken door eet- en drinkpauzes. Natuurlijk kunnen we rekening houden met speciale dieetwensen, graag horen we deze van tevoren. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat het restaurant hier rekening mee houdt, het eten is natuurlijk een belangrijk onderdeel van het Moordspel Amsterdam. Vraag meer informatie over het Moordspel in Amsterdam of ons Moordlunch in Amsterdam makkelijk op via onze klantenservice. We zijn via de live chat, telefoon of per e-mail bereikbaar.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan