9.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 52 reviews
088 428 81 00
Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit

Moordspel Den Haag

Moordspel Den Haag is het spannende moordspel waar je samen met vrienden, familie of collega’s geniet van een middag of avond vol entertainment. Dit allemaal onder het genot van lekker eten en drinken. Den Haag is een prachtige stad vol leuke restaurants en barretjes. Het gaat daarom geen probleem worden om een onvergetelijke avond te organiseren. Of het nu gaat om een personeelsuitje, vrijgezellenfeest, teambuilding activiteit of een familie uitje. Wij van Moordspeldiner zorgen ervoor dat jij en je gezelschap zich zeker zullen amuseren.

Stel al je vragen aan Angela!
Filter
Budget
65
Aantal personen
Type moordspel
Locaties
4 moordspellen gevonden
Pagina 1 van 1
Filter
  • Den Haag
  • Verwijder alle filters

Wat kun je verwachten bij het Moordspel Den Haag?

Er is een moord gepleegd in Den Haag. Het is belangrijk dat de moordenaar ontmaskerd wordt, aan jou de taak om erachter te komen wie het heeft gedaan. Tijdens het moordspel in Den Haag krijg je een case voorgeschoteld die niet zomaar op te lossen is. Zorg dat jij en je gasten als een echte csi speurneus te werk gaan. Het plaats delict is in een café/restaurant naar keuze. Je zult tijdens het moordspel in Den Haag goed moeten opletten. Je krijgt hierbij hulp van een rechercheur die intensief onderzoek kan verrichten en dit al jaren doet. Het winnende team krijgt een cadeau voor het goede speurwerk.

Tijdens het Moordspel in Den Haag ga je uitvinden wie de moord heeft gepleegd. Ligt het voor de hand? Of blijkt het allemaal toch best lastig te zijn? Wees gerust! Tijdens het moordspel in Den Haag kan je genieten van een heerlijk en compleet verzorgd 3-gangen diner in de avond of een uitgebreide lunch in de middag. Je wordt begeleid door één of meerdere professionele acteurs. Dit spannende moordspel dient wel zo snel mogelijk te worden opgelost, voordat de moordenaar weer toeslaat.

Kies je voor de moordlunch? Hier kan je heerlijk genieten van een uitgebreide lunch. Dat alles ook nog is in een restaurant naar keuze! Wij zorgen voor de kostuums voor dit moordspel in Den Haag. Zo ga je helemaal op in je rol. Toch liever in de avond een Moorddiner Den Haag? Verorber tussen de vraagstukken door een heerlijk 3-gangen diner. Iedereen krijgt een script van ons om zich volledig te kunnen inleven in zijn of haar karakter. Al tijdens het hoofdgerecht wordt iedereen onderworpen aan het kruisverhoor!

Service van Moordspeldiner

Nog niet overtuigd van het feit dat het moordspel in Den Haag één van de leukste uitjes in town is? Hulp nodig om het perfecte uitje samen te stellen? Bel ons dan gerust op met vragen die je hebt. Moordspeldiner is erg flexibel, en we kunnen makkelijk een uitje samenstellen op basis van jouw eigen ideeën. We horen graag wat jij voor suggesties hebt om van jouw uitje een onvergetelijke ervaring te maken.

Wil je niet elke keer af te hoeven rekenen na elk drankje dat je bestelt bij het moordspel? Kies voor jouw gezelschap dan voor een drankarrangement. Voor €10,00 per persoon kun je onbeperkt bier, fris en wijn drinken. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Vraag de offerte aan en zorg dat jij minimum aantal personen van 10 mensen bij elkaar krijgt om het Moordspeldiner Den Haag te ontrafelen. Lukt dat niet? Geen probleem. Zolang je bereid bent voor het minimaal aantal personen te betalen is dat geen enkel probleem!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan