9.6 /10 Trustpilot gebaseerd op 52 reviews
088 428 81 00
Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit

Moordspel Utrecht

Wil je een uitje organiseren met een groep vrienden, familie of collega’s en zin om een spel in Utrecht te spelen? Dan is een moordspel een uniek spannend uitje. Een moordspel Utrecht kun je spelen met een moordlunch of moorddiner. Bij ieder spel wordt er een moord gepleegd die jullie gezelschap moet oplossen. Als groep moeten jullie de moordenaar ontmaskeren. Bij ontvangst krijgen jullie een gepersonaliseerd script en een bijpassend kostuum, zodat jullie je goed in de rol kunnen inleven. 

Stel al je vragen aan Angela!
Filter
Budget
65
Aantal personen
Type moordspel
Locaties
4 moordspellen gevonden
Pagina 1 van 1
Filter
  • Utrecht
  • Verwijder alle filters

Tijdens het moordspel Utrecht worden jullie bijgestaan door professionele acteurs. Wij merken vaak bij grote groepen dat het in het begin spannend is om je in te leven in het spel en in je rol. Daar brengen deze acteurs verandering in! Voor de winnaar of het winnende team hebben we uiteraard een prijs. Kies je voor een goed verzorgde lunch of een heerlijk diner?

Moordspel diner of lunch in Utrecht

Het leuke aan het moordspel is dat het tijdens een lunch of diner gespeeld kan worden. Dit is mogelijk in veel restaurants in Utrecht. Wij hebben een lijst samengesteld met deelnemende restaurants, zodat je kunt kiezen voor het restaurant dat je het meest aanspreekt. Tijdens het spel kun je genieten van een heerlijk en compleet verzorgd 3-gangen diner in de avond of een uitgebreide lunch in de middag.
Wil je het liever bij jou op locatie spelen, zoals op kantoor? Dat is geen probleem, wij kunnen het ook op locatie voor je organiseren.

Moordspel Utrecht voor iedere soort groep

Ben jij verantwoordelijk voor de organisatie van een uitje? Willen jullie iets leuks doen als personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familiefeest? Dan is het moordspel in Utrecht een leuk en uniek idee! Geen enkel moordspel Utrecht is hetzelfde en wij hebben verschillende scripts voor iedere soort groep. Als er kinderen meedoen met het spel, geef dit dan aan in de offerte aanvraag. Dan kiezen wij een passend spel uit dat voor de kinderen niet te eng is.

Hoe hoger het aantal deelnemers, hoe voordeliger de prijs per persoon (inclusief BTW) is. Is het aantal personen van de groep minder dan het minimum aantal personen dat op de website staat? Dat is geen probleem. Zolang je bereid bent om voor het minimaal aantal personen te betalen, kun je het uitje voor kleine groepen boeken.

Service van Moordspeldiner

Ben je overtuigd dat het moordspeldiner het meest spannende en unieke uitje in Utrecht is? Is jouw groep in staat om de moord op te lossen? Neem dan contact met ons op door een offerte aan te vragen. Als je vragen hebt, kun je ons gerust bellen. Onze organisatie is erg flexibel en we kunnen het uitje op maat maken, zodat het aansluit op jouw wensen. We horen graag hoe we er voor jouw groep een onvergetelijk uitje van kunnen maken. Wil je meer informatie over onze locaties of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met onze klantenservice door te bellen of te mailen. Het is ook mogelijk om het moordspel in Amsterdam of één van onze vele andere locaties te spelen.
Het moordspel diner en moordspel lunch zijn exclusief drankjes. Wil je je niet druk maken om het verdelen van de drankprijs aan het eind van de middag of avond? Kies dan voor jouw gezelschap voor een drankarrangement. Voor €10,00 per persoon per uur kun je onbeperkt bier, fris en wijn drinken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan