Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch Breda

Details over dit moordspel

Gezellig aan tafel zitten met een pruik op? Tijdens de moordlunch Breda moet uw gezelschap de sinistere moordenaar zien op te sporen die net iemand naar de andere wereld heeft geholpen! U doet dat door middel van slimme ondervraging, loensen, het tellen van zweetdruppels en het ontmaskeren van blufpoker! Dit zinderende arrangement is geheel voorzien van spanning en sensatie!

Onder leiding van onze speurneus gaat u samen met uw familie of uw vrienden een echte moordzaak oplossen. U krijgt allemaal een goed script en de juiste aankleding om de rol van uw leven te spelen. U helpt de rechercheur deze middag met zijn onderzoek. Het licht wordt gedimd. Bent u de gruwelijk gemene maffiabaas of de perfect geklede zakenman die altijd een goed alibi heeft? We zullen zien.

Natuurlijk kunt u ondertussen genieten van een heerlijke lunch en kunt u tijdens de maaltijd uw “vrienden” streng ondervragen. Wie heeft het eigenlijk gedaan en wat was het motief? Bent u in staat de moordenaar te ontmaskeren? Geniet van deze combinatie van theater en culinaire uitspattingen tijdens de moordlunch Breda.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch in restaurant naar keuze
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Prijs voor de beste speurneus!

De bezorgkosten naar Breda zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,95 per persoon per uur (incl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan