Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch Zwolle

Details over dit moordspel

Een script, de juiste aankleding en een acteur van formaat om uw acteertalent aan te wakkeren. Deze moordlunch is voor iedereen die van een beetje spanning en sensatie houdt en ook nog lekker wilt eten. Er is een moord gepleegd en samen met de rechercheur gaat u de glibberige gluiperd in de kraag vatten….maar deze moordenaar is niet zomaar te vangen.

U bent de keurige juffrouw van de modewinkel ‘next door’, de perfide maffiabaas of de deftige en ingetogen zakenman. Iedereen heeft een eigen rol te spelen. Het licht wordt gedimd en de rechercheur begint zijn eerste ondervragingsronde. Langzaam maar zeker wordt het duidelijk wie een web van leugens heeft bedacht om zijn sinistere daad te verhullen. Misschien bent u de moordenaar wel! Hoe dan ook, tussen alle bedrijven door geniet u van een overheerlijk menu. Tijdens het dessert haalt de rechercheur zijn handboeien te voorschijn en kijkt hij met een stalen blik in zijn ogen naar de leugenachtige moordenaar……

Speel de rol van uw leven en geniet van het verrassende, spannende en sensationele eindspel. Alle leugens worden ontmaskerd, er is iemand in uw gezelschap die zich langzamerhand steeds ongemakkelijker begint te voelen….veel plezier!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch in restaurant naar keuze
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!

De bezorgkosten naar Zwolle zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan