Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch Tilburg

Details over dit uitje

Bezoek het gezelligste restaurant van Tilburg en beleef tijdens deze heerlijke lunch een uniek acteerspel waar de vonken vanaf vliegen. Thema van deze moordlunch Tilburg is het opsporen van een nietsontziende moordenaar die net iemand naar de andere wereld heeft geholpen. Het wordt tijd voor een spelletje blufpokeren, intensieve ondervraging en scherpzinnig analyseren, want deze crimineel laat zich niet zomaar pakken!

Onder leiding van onze speurneus gaat u samen met uw familie of uw vrienden een echte moordzaak oplossen. U krijgt allemaal een goed script en de juiste aankleding om de rol van uw leven te spelen. U helpt de rechercheur deze middag met zijn onderzoek. Het licht wordt gedimd. Bent u de gruwelijk gemene maffiabaas of de perfect geklede zakenman die altijd een goed alibi heeft? We zullen zien.

Natuurlijk kunt u ondertussen genieten van een heerlijke lunch en kunt u tijdens de maaltijd uw “vrienden” streng ondervragen. Wie heeft het eigenlijk gedaan en wat was het motief? Bent u in staat de moordenaar te ontmaskeren? Geniet van deze combinatie van theater en culinaire uitspattingen tijdens de moordlunch Tilburg.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch in restaurant naar keuze
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!

De bezorgkosten naar Tilburg zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Prijs:

10 - 12 personen € 59,50 p.p.: NU € 52,50 p.p. excl. 6% BTW
13 - > personen € 54,50 p.p.: NU € 47,50 p.p. excl. 6% BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,95 per persoon per uur (incl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Moordspeldiner gebruikt cookies voor optimale performance.