Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch Middelburg

Details over dit moordspel

Onze rechercheur staat voor een raadsel. Hij zit in dat restaurant en heeft geen idee hoe hij deze moordzaak tot een goed einde moet brengen. Tijdens deze moordlunch Middelburg gaat u hem hierbij helpen. U speelt allemaal een andere rol en probeert de moordenaar uit z´n tent te lokken met slimme vragen en toespelingen. Is kijken of deze lugubere crimineel z´n geheimen prijs geeft!

Onder leiding van onze speurneus gaat u samen met uw familie of uw vrienden een echte moordzaak oplossen. U krijgt allemaal een goed script en de juiste aankleding om de rol van uw leven te spelen. U helpt de rechercheur deze middag met zijn onderzoek. Het licht wordt gedimd. Bent u de gruwelijk gemene maffiabaas of de perfect geklede zakenman die altijd een goed alibi heeft? We zullen zien.

Natuurlijk kunt u ondertussen genieten van een heerlijke lunch en kunt u tijdens de maaltijd uw “vrienden” streng ondervragen. Wie heeft het eigenlijk gedaan en wat was het motief? Bent u in staat de moordenaar te ontmaskeren? Geniet van deze combinatie van theater en culinaire uitspattingen tijdens de moordlunch Middelburg.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch in restaurant naar keuze
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!

De bezorgkosten naar Middelburg zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Prijs:

10 - 12 personen € 59,50 p.p.: NU € 52,50 p.p. excl. 9% BTW
13 - > personen € 54,50 p.p.: NU € 47,50 p.p. excl. 9% BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,95 per persoon per uur (incl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan