Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch Hilversum

Details over dit moordspel

Hilversum is geschokt! Een half uur geleden is een sinistere moord gepleegd en niemand weet waar de moordenaar (of moordenares) zich heeft verscholen. Wel is duidelijk dat hij of zij zich in uw gezelschap verschuilt. Tijdens het moorddiner gaan wij u verkleden en laten wij u de rol spelen van louche maffiabaas, toiletjuffrouw of de assertieve zakenman, mensen die allemaal iets te verbergen hebben.

Het moorddiner gaat van start met de eerste vragenronde van onze professionele acteur die zich voor deze gelegenheid als rechercheur heeft weten om te scholen en gebruik maakt van de meest indringende ondervragingstechnieken. Met zijn vorsende blik wordt het moeilijk voor de moordenaar of moordenares om zich echt helemaal te verbergen. De eerste nerveuze ticks worden snel zichtbaar...

Ondertussen geniet u van een heerlijke lunch en kunt u zelf ook uw “vrienden” ondervragen. Schenk nog eens een glaasje bloedrode wijn in...Wie heeft het eigenlijk gedaan en wat was het motief? Bent u in staat de moordenaar te ontmaskeren? Geniet van deze combinatie van theater en culinaire uitspattingen tijdens uw aflevering van de moordlunch in Hilversum.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch in restaurant naar keuze
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!

De bezorgkosten naar Hilversum zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan