Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch Het Gooi

Details over dit moordspel

Er is een moord gepleegd. Een gluiperige crimineel heeft zich verschuild in uw gezelschap en u zult samen met de rechercheur de leugens moeten ontrafelen. Met behulp van een briljant script, perfecte kostuums en uw eigen kritisch vermogen gaat u deze middag genieten van een culinaire thriller van formaat!

U bent de keurige juffrouw van de modewinkel ‘next door’, de perfide maffiabaas of de deftige en ingetogen zakenman. Iedereen heeft een eigen rol te spelen. Het licht wordt gedimd en de rechercheur begint zijn eerste ondervragingsronde. Langzaam maar zeker wordt het duidelijk wie een web van leugens heeft bedacht om zijn sinistere daad te verhullen. Misschien bent u de moordenaar wel! Hoe dan ook, tussen alle bedrijven door geniet u van een overheerlijk menu. Tijdens het dessert haalt de rechercheur zijn handboeien te voorschijn en kijkt hij met een stalen blik in zijn ogen naar de leugenachtige moordenaar……

Tussen de gerechten door probeert u de leugens en waarheden te onderscheiden. Beleef de moordlunch met familie en vrienden en laat u verrassen. Welk stalen smoelwerk verbergt de meest sinistere daad?

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch in restaurant naar keuze
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!

De bezorgkosten naar Het Gooi zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan