Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch Ede

Details over dit moordspel

Ach, het is zo’n gezellige en timide stad….maar niet heus! Er is net een sinistere moord gepleegd en u gaat met z’n allen aan het werk om de moordenaar in de kraag te vatten. Met de hulp van een politierechercheur en het juiste script, de perfecte kostuums en geheel geconcentreerd maakt u werk van een thriller die zijn weerga niet kent…..

U speelt de rol van uw leven tijdens dit voortreffelijke dinner. Als louche maffiabaas, keurige zakenman of deftige juffrouw probeert u tijdens dit dinner de rechercheur te helpen om de sinistere moordenaar in de boeien te slaan. Het script is geschreven om de avond te vullen met spannende intriges en uw outfit zorgt ervoor dat u zich in uw rol inleeft. Het gedimde licht, de opgebouwde spanning en de strapatsen van de rechercheur leiden vanavond tot de verrassende climax. Uiteindelijk zal de lugubere moordenaar moeten worden ontmaskerd.

Heeft u de moordenaar in de handboeien geslagen? Heeft u de moord opgelost? Tijdens dit rollenspel worden alle verhoudingen opscherp gezet! Veel plezier!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch in restaurant naar keuze
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!

De bezorgkosten naar Ede zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan