Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch Almere

Details over dit moordspel

Het is niet een ander woord om aan te geven dat deze lunch in het centrum van Almere zo voortreffelijk is, nee, het gaat hier om het oplossen van echte moordzaak! U krijgt allemaal een eigen script, passende kleding en u neemt deel aan een thriller van grote klasse met als inzet: het ontmaskeren van een sinistere moordenaar die zich gewoon in uw gezelschap verschuilt.

Als geen ander weten wij uw lunch van de nodige spanning te voorzien. Deze bloedstollende thriller van Huisbrand Events komt to stand onder leiding van een professionele acteur die voor deze middag de rol van rechercheur voor zijn rekening neemt. De moord wordt opgelost doordat ook hij zijn ondervragingstalent botviert op alle aanwezigen. Bent u de toiletjuffrouw, de louche maffiabaas of de goed geklede zakenman? Heeft u iets vreselijks te verbergen? Iedereen heeft zo zijn geheimpjes maar er is er één die een heel groot geheim met zich meedraagt.

Ondertussen geniet u van een heerlijke lunch en kunt u zelf ook uw “vrienden” ondervragen. Schenk nog eens een glaasje bloedrode wijn in...Wie heeft het eigenlijk gedaan en wat was het motief? Bent u in staat de moordenaar te ontmaskeren? Geniet van deze combinatie van spannende theater en culinaire uitspattingen tijdens uw eigen aflevering van de Moordlunch in Almere.

Inclusief
  • Uitgebreide lunch in restaurant naar keuze
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!

De bezorgkosten naar Almere zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan