Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner Zwolle

Details over dit moordspel

Op zoek naar een spannend dinner vol verrassingen? Tijdens dit moorddinner helpt u een rechercheur met de ontmaskering van een criminele moordenaar, een leugenaar die zich heimelijk in uw gezelschap begeeft. Door slimme ondervragingstechnieken, een goed geschreven script en passende kleding maken we van deze avond een thriller die u nog lang bij zal blijven….

U speelt de rol van uw leven. Als louche maffiabaas, keurige zakenman of deftige juffrouw probeert u tijdens dit dinner de rechercheur te helpen om de sinistere moordenaar in de boeien te slaan. Het script is geschreven om de avond te vullen met spannende intriges en uw outfit zorgt ervoor dat u zich in uw rol inleeft. Het gedimde licht, de opgebouwde spanning en de strapatsen van de rechercheur leiden vanavond tot de verrassende climax. Uiteindelijk zal de lugubere moordenaar moeten worden ontmaskerd.

Geniet van de lekkerste gerechten in het centrum van Zwolle en help met de ontmaskering van een gevaarlijke crimineel. Uw avond is gevuld met hilarische ontwikkelingen, plotselinge onthullingen en potsierlijke intriges. Veel plezier!

Inclusief:
  • Uitgebreid drie gangen diner in restaurant naar keuze
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!

De bezorgkosten naar Zwolle zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan