Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner Strand Zeeland

Details over dit uitje

Er waait een crimineel briesje door Zeeland! Tijdens dit moorddiner Strand Zeeland gaat u onze rechercheur helpen met de opsporing van een sinistere moordenaar! Het acteerspel vindt plaats aan tafel terwijl u geniet van een exquise diner van lekkere gerechten. De geheimzinnige crimineel heeft ook plaats genomen aan tafel en probeert iedereen zand in de ogen te strooien. Zand genoeg lijkt ons...maar daar komt een einde aan!!

Met het moorddiner kunt u zich volledig in- en uitleven in een bizarre moordzaak, waar u getuige van bent en zelfs misschien wel direct bij betrokken bent. U speelt een personage in een moordverhaal en krijgt voor aanvang een karakterbeschrijving, een professioneel kostuum en een script waarmee u zich volledig kunt inleven in uw personage en in uw rol.
Nadat u het script hebt doorgenomen en u zich hebt omgekleed gaat het spel beginnen.

Tijdens het spelen van het spel zal duidelijk worden wie verantwoordelijk is voor de moord. Tenminste... veel hangt af van uw inlevingsvermogen en scherpzinnigheid. Uiteindelijk geeft iedere speler aan wie zij verdenken van de moord en waarom zij denken dat juist deze persoon de moord gepleegd heeft.

Speel het moorddiner Strand Zeeland en ontdek de dramatische achtergrond van deze gruwelijke moord. Zou u zo’n moord kunnen oplossen?

Of...zelf plegen?

Inclusief:
  • Uitgebreid drie gangen diner in restaurant naar keuze
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!

De bezorgkosten naar Strand Zeeland zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Prijs:

10 - 12 personen € 69,50 p.p.: NU € 62,50 p.p. excl. 6% BTW
13 - > personen € 64,50 p.p.: NU € 57,50 p.p. excl. 6% BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,95 per persoon per uur (incl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Moordspeldiner gebruikt cookies voor optimale performance.