Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner Middelburg

Details over dit uitje

Geen zin in een saai diner maar wilt u iets speciaals beleven? Reserveer het moorddiner Middelburg en geniet van een leuk acteerspel waarin het doel is een lugubere moordzaak tot een goed einde te brengen. Met een goed script, leuke kostuums en de nodige humor speelt u allen de rol van uw leven en helpt u de rechercheur met het oplossen van deze geheimzinnige maar o zo intrigerende zaak. Hij pakt alvast z´n handboeien, u neemt er nog een lekker drankje op!

Met het moorddiner kunt u zich volledig in- en uitleven in een bizarre moordzaak, waar u getuige van bent en zelfs misschien wel direct bij betrokken bent. U speelt een personage in een moordverhaal en krijgt voor aanvang een karakterbeschrijving, een professioneel kostuum en een script waarmee u zich volledig kunt inleven in uw personage en in uw rol.
Nadat u het script hebt doorgenomen en u zich hebt omgekleed gaat het spel beginnen.

Tijdens het spelen van het spel zal duidelijk worden wie verantwoordelijk is voor de moord. Tenminste... veel hangt af van uw inlevingsvermogen en scherpzinnigheid. Uiteindelijk geeft iedere speler aan wie zij verdenken van de moord en waarom zij denken dat juist deze persoon de moord gepleegd heeft.

Speel het moorddiner Middelburg en ontdek de dramatische achtergrond van deze gruwelijke moord. Zou u zo’n moord kunnen oplossen?

Of...zelf plegen?

Inclusief:
  • Uitgebreid drie gangen diner in restaurant naar keuze
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!

De bezorgkosten naar Middelburg zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Prijs:

10 - 12 personen € 69,50 p.p.: NU € 62,50 p.p. excl. 6% BTW
13 - > personen € 64,50 p.p.: NU € 57,50 p.p. excl. 6% BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,95 per persoon per uur (incl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Moordspeldiner gebruikt cookies voor optimale performance.