Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner Hilversum

Details over dit moordspel

Even genieten van een spannend theaterspel in hartje Hilversum? Dit wordt een groepsuitje om nooit te vergeten want tijdens dit moorddiner van Huisbrand Events gaat u gezamenlijk op zoek naar de identiteit van een moordenaar of moordenares. In het desbetreffende restaurant is net een moord gepleegd en u krijgt allemaal een eigen rol toebedeeld en samen met onze eigen rechercheur een thriller van jewelste beleven. Ergens in uw gezelschap houdt de moordenaar zich schuil....

Wij zorgen voor een goed geschreven script en wat mooie kleding zodat u helemaal op gaat in uw rol: bent u de verbijsterde toiletjuffrouw die nog steeds aan het hyperventileren is of de louche maffiabaas die zonder blikken of blozen alles ontkent? Gezamenlijk moet u erachter zien te komen wie hier aan tafel eigenlijk echt aan het liegen is....

Tijdens het spelen van deze theatrale triller zal duidelijk worden wie verantwoordelijk is voor de moord. Tenminste... veel hangt af van uw inlevingsvermogen en scherpzinnigheid. Uiteindelijk geeft iedere acteur aan wie zij verdenken van de moord en waarom zij denken dat juist deze persoon de moord gepleegd heeft.

Speel het moorddiner Hilversum van Huisbrand Events en ontdek de dramatische achtergrond van deze gruwelijke moord. Zou u zo’n moord kunnen oplossen?

Of...zelf kunnen plegen?

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in restaurant naar keuze
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!

De bezorgkosten naar Hilversum zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan