Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner Gent (België)

Details over dit moordspel

Gij zult niet doden! Vertel dat maar aan de lugubere moordenaar die zojuist iemand naar de andere wereld heeft geholpen. Onder het genot van een goed glas wijn en een heerlijk menu beleeft u de spannendste avond van uw leven…..Het script, de kostuums, het gedimde licht en de politierechercheur, alles staat vanavond in het teken van de ontmaskering van een perfide psychopaat….

U speelt de rol van uw leven. Als louche maffiabaas, keurige zakenman of deftige juffrouw probeert u tijdens dit dinner de rechercheur te helpen om de sinistere moordenaar in de boeien te slaan. Het script is geschreven om de avond te vullen met spannende intriges en uw outfit zorgt ervoor dat u zich in uw rol inleeft. Het gedimde licht, de opgebouwde spanning en de strapatsen van de rechercheur leiden vanavond tot de verrassende climax. Uiteindelijk zal de lugubere moordenaar moeten worden ontmaskerd.

Heeft u de moordenaar in het vizier? Heeft hij u in het vizier? Wanneer komen die handboeien op tafel en wie heeft de moord gepleegd? Beleef het tijdens dit overheerlijke dinner in één van de mooiste steden van Vlaanderen.

Inclusief:
  • Uitgebreid drie gangen diner in restaurant naar keuze
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!

De bezorgkosten naar Gent zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,95 per persoon per uur (incl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan