Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner Brussel (België)

Details over dit moordspel

Pal in het centrum van Brussel laten we u de rol van uw leven spelen. U krijgt een script, mooie kostuums en het juiste gedimde licht. Er is een moord gepleegd en geen vrolijke! De psychopaat houdt zich schuil in uw gezelschap en verspreidt een web van leugens. Samen met de lokale politie-inspecteur zorgt u voor de ontmaskering van dit gevaarlijke sujet!

U speelt de rol van uw leven. Als louche maffiabaas, keurige zakenman of deftige juffrouw probeert u tijdens dit dinner de rechercheur te helpen om de sinistere moordenaar in de boeien te slaan. Het script is geschreven om de avond te vullen met spannende intriges en uw outfit zorgt ervoor dat u zich in uw rol inleeft. Het gedimde licht, de opgebouwde spanning en de strapatsen van de rechercheur leiden vanavond tot de verrassende climax. Uiteindelijk zal de lugubere moordenaar moeten worden ontmaskerd.

De moordenaar is in de boeien geslagen, u kunt gerust weer gaan slapen, maar niet voordat u van dat laatste likeurtje heeft genoten…..veel plezier!

Inclusief
  • Uitgebreid drie gangen diner in restaurant naar keuze
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!

De bezorgkosten naar Brussel zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Prijs:

10 - 12 personen € 72,50 p.p.: NU € 65,50 p.p. excl. 9% BTW
13 - > personen € 67,50 p.p.: NU € 60,50 p.p. excl. 9% BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,95 per persoon per uur (incl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan