Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner Almere

Details over dit moordspel

Bizar, spannend en entertaining, het moorddiner in Almere is het ultieme groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die ijs door zijn aderen heeft stromen. U krijgt allemaal een script en passende kleding om deze theaterthriller in stijl te beleven. In uw gezelschap zit een geheimzinnige moordenaar verscholen die net iemand van het leven heeft beroofd. Nog maar een half uur geleden heeft hij of zij iemand op een lugubere manier naar de eeuwige jachtvelden geholpen.

Onze professionele acteur die voor deze aflevering de rol van rechercheur op zich heeft genomen, zal uw alleen bevragen op scherpe en indringende toon. Speelt u de onzekere toiletjuffrouw of de arrogante maffiabaas, de perfect geklede zakenman of de verbouwereerde eigenaar van het restaurant? Uiteraard probeert de moordenaar zich constant aan de vragen te ontworstelen.

Tijdens het spelen van deze theatrale triller zal duidelijk worden wie verantwoordelijk is voor de moord. Tenminste... veel hangt af van uw inlevingsvermogen en scherpzinnigheid. Uiteindelijk geeft iedere speler aan wie zij verdenken van de moord en waarom zij denken dat juist deze persoon de moord gepleegd heeft.

Speel het moorddiner Almere van Huisbrand Events en ontdek de dramatische achtergrond van deze gruwelijke moord. Zou u zo’n moord kunnen oplossen?

Of...zelf kunnen plegen?

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in restaurant naar keuze
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!

De bezorgkosten naar Almere zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan