Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch Zaanstad

Details over dit moordspel

Wilt u een regelrechte thriller beleven tijdens uw groepsuitje of bedrijfsuitje? Deze moordlunch in Zaanstad van Huisbrand Events brengt het beste (of het slechtste) in u naar boven. Iedereen krijgt een eigen rol toebedeeld tijdens dit spannende theaterspel met als hoofddoel: het ontmaskeren van een sinistere moordenaar die zich in uw gezelschap heeft verscholen. Dim het licht en wend uw aandacht maar even af van de op de muur aanwezige bloedsporen....

Onder leiding van een professionele acteur speelt u deze theatrale thriller op basis van een goed geschreven script. U speelt de rol van toiletjuffrouw of de louche maffiabaas, misschien is de rol geheel op uw lijf geschreven. Onze acteur/rechercheur zal iedereen op scherpe wijze ondervragen en eindelijk komt u te weten wie binnen uw gezelschap het beste kan liegen. Het is een ware kunst om elkaar de maat te nemen en uiteindelijk de echte moordenaar te ontmaskeren.

Ondertussen geniet u van een heerlijke lunch en kunt u zelf ook uw “vrienden” ondervragen. Schenk nog eens een glaasje bloedrode wijn in...Wie heeft het eigenlijk gedaan en wat was het motief? Bent u in staat de moordenaar te ontmaskeren? Geniet van deze combinatie van theater en culinaire uitspattingen tijdens uw aflevering van de moordlunch in Zaanstad.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch in restaurant naar keuze
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!

De bezorgkosten naar Zaanstad zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Prijs:

6 - 12 personen € 59,50 p.p.: NU € 52,50 p.p. excl. 9% BTW
13 - > personen € 54,50 p.p.: NU € 47,50 p.p. excl. 9% BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan