Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch Purmerend

Details over dit moordspel

Opsporing verzocht! Afgelopen 24 uur is in Purmerend een sinistere moord gepleegd, de politie tast in het duister en organiseert een eersteklas moordlunch om de verdachten aan de tand te voelen. Het is het ultieme groepsuitje of bedrijfsuitje van Huisbrand Events voor iedereen die van een beetje thriller wilt genieten. Samen met onze rechercheur van dienst gaat u op zoek naar deze sinistere moordenaar die alleen door middel van scherpe verhoortechnieken kan worden ontmaskerd.

U krijgt van ons passende kleding en een goed geschreven script. U speelt de goed geklede en flink van de tongriem gesneden zakenman of de verlegen toiletjuffrouw. Iedereen heeft wel iets te verbergen maar er zit ook iemand alles aan elkaar te liegen.

Natuurlijk kunt u ondertussen genieten van een heerlijke lunch en kunt u tijdens de maaltijd uw “vrienden” streng ondervragen. Wie heeft het eigenlijk gedaan en wat was het motief? Bent u in staat de moordenaar te ontmaskeren? Geniet van deze combinatie van theater en culinaire uitspattingen tijdens uw aflevering van de moordlunch in Purmerend.

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch in restaurant naar keuze
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!

De bezorgkosten naar Purmerend zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,95 per persoon per uur (incl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan