Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch Badhoevedorp (Ibis Hotel)

Details over dit uitje

Wie heeft het gedaan? Of nog beter gezegd, wie is de glibberige gluiperd tijdens uw moordlunch Badhoevedorp? Vast en zeker iemand uit uw gezelschap! Maak van uw middag in de binnenstad een echte thriller met dit unieke arrangement vol hilarische en spannende verwikkelingen! Iedereen speelt de mooiste rol van z´n leven!

Onder leiding van onze speurneus gaat u samen met uw familie of uw vrienden een echte moordzaak oplossen. U krijgt allemaal een goed script en de juiste aankleding om de rol van uw leven te spelen. U helpt de rechercheur deze middag met zijn onderzoek. Het licht wordt gedimd. Bent u de gruwelijk gemene maffiabaas of de perfect geklede zakenman die altijd een goed alibi heeft? We zullen zien.

Natuurlijk kunt u ondertussen genieten van een heerlijke lunch en kunt u tijdens de maaltijd uw 'vrienden' streng ondervragen. Wie heeft het eigenlijk gedaan en wat was het motief? Bent u in staat de moordenaar te ontmaskeren? Geniet van deze combinatie van theater en culinaire uitspattingen tijdens de moordlunch Badhoevedorp.

Hotel Ibis

Hotel ibis Amsterdam Airport is het grootste hotel van Nederland met 644 kamers.

Behalve de ruime en modern ingerichte kamers, beschikt het hotel over maar liefst drie restaurants. Ook heeft het hotel vier vergaderzalen, een luxe boardroom en toegang tot draadloos internet. Er is ruime parkeergelegenheid voor de gasten en een fitnessruimte. In de fitnessruimte kunnen gasten gratis gebruikmaken van moderne fitnessapparatuur. Buiten sporten is ook mogelijk op het basketbalveld of volleybalveld, of speel een potje tafeltennis. Tevens biedt het hotel een gratis shuttle bus die dagelijks rijdt tussen 05:05 's ochtends en 01:15 's nachts van en naar Schiphol.

Het hotel ligt bij verschillende belangrijke uitvalswegen zoals de A9 en de A4. Het congrescentrum RAI en het zakencentrum van Amsterdam zijn hierdoor eenvoudig te bereiken.

Ook het gezellige Haarlem ligt op een steenworp afstand, en in een half uurtje bent u in het centrum van Amsterdam, waar u talloze bezienswaardigheden en toeristische attracties vindt.

Overnachten kan dus ook! Je kunt hiervoor contact opnemen met het hotel!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch in restaurant naar keuze
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan