Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner Zoetermeer

Details over dit moordspel

Een theaterspel met een zeer spannend randje, het moorddiner in Zoetermeer van Huisbrand Events is een thriller vol verrassingen en meesterlijke onthullingen. Samen met uw vrienden en vriendinnen gaat u op zoek naar de dader van een pas gepleegde moord. U krijgt allemaal een andere rol toebedeeld en wij verzorgen een goed geschreven script zodat u in ieder geval het scenario goed kunt volgen.

Tijdens het diner zal onze rechercheur/professionele acteur iedereen het vuur aan de schenen leggen, gebruik makend van moderne verhoormethoden en een scherp oog voor detail. Iemand binnen uw gezelschap is de sinistere moordenaar, iemand zit alles gewoon aan elkaar te liegen. Na afloop van de diverse ondervragingsrondes (u mag zelf ook vragen stellen) zal iedereen de kans krijgen om de identiteit van de moordenaar vast te stellen.

Tijdens het spelen van deze theatrale triller zal duidelijk worden wie verantwoordelijk is voor de moord. Tenminste... veel hangt af van uw inlevingsvermogen en scherpzinnigheid. Uiteindelijk geeft iedere acteur aan wie zij verdenken van de moord en waarom zij denken dat juist deze persoon de moord gepleegd heeft.

Speel het moorddiner Zoetermeer van Huisbrand Events en ontdek de dramatische achtergrond van deze gruwelijke moord. Zou u zo’n moord kunnen oplossen?

Of...zelf kunnen plegen?

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in restaurant naar keuze
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!

De bezorgkosten naar Zoetermeer zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan