Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner Zaanstad

Details over dit moordspel

Als een echte Peter R. de Vries gaat u op zoek naar een geheimzinnige moordenaar die net zijn laatste slachtoffer van het leven heeft beroofd. Wij verwelkomen u in een schaars verlicht restaurant waar u gaat genieten van een spannend theaterspel in combinatie met een voortreffelijke diner. U krijgt allemaal een andere rol toebedeeld met het uiteindelijke doel om de moordenaar te ontmaskeren. Vergeet DNA of intensief sporenonderzoek, tijdens dit moorddiner van Huisbrand Events leert u uw vrienden en vriendinnen te doorzien en weet u na afloop wie pas echt goed kan liegen....

De rol van rechercheur wordt tijdens het spel gespeeld door onze eigen acteur. Deze weet als geen ander elke maffiabaas of prostituee aan een indringend verhoor te onderwerpen. Het is erop of eronder, wie kan het beste over koetjes en kalfjes praten onder hoogspanning en wie van jullie lijkt steeds meer te moeten liegen? Met een goed geschreven script en passende kledij is dit evenement het 'theater-cluedo' voor gevorderden.

Tijdens het spelen van deze theatrale triller zal duidelijk worden wie verantwoordelijk is voor de moord. Tenminste... veel hangt af van uw inlevingsvermogen en scherpzinnigheid. Uiteindelijk geeft iedere acteur aan wie zij verdenken van de moord en waarom zij denken dat juist deze persoon de moord gepleegd heeft.

Speel het moorddiner Zaanstad van Huisbrand Events en ontdek de dramatische achtergrond van deze gruwelijke moord. Zou u zo’n moord kunnen oplossen?

Of...zelf kunnen plegen?

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in restaurant naar keuze
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!

De bezorgkosten naar Zaanstad zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Prijs:

6 - 12 personen € 69,50 p.p.: NU € 62,50 p.p. excl. 9% BTW
13 - > personen € 64,50 p.p.: NU € 57,50 p.p. excl. 9% BTW

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan