Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner Purmerend

Details over dit moordspel

HIER VOLGT EEN POLITIEBERICHT! Afgelopen middag is in Purmerend het lichaam gevonden van een....zo begint het moorddiner Purmerend, het spannendste en meest verrassende groepsuitje of bedrijfsuitje van dit moment. U krijgt allemaal een rol toebedeeld om de moordenaar of moordenares te ontmaskeren. Dit gevaarlijke sujet houdt zich verborgen achter een facade van leugens en insinuaties. Thriller, theater en tandenknarsend, welkom bij het moorddiner van Huisbrand Events in Purmerend!

Samen met onze rechercheur van dienst gaat u op zoek naar de moordenaar door iedereen aan een streng verhoor te onderwerpen. Blozende blikken en ontwijkende antwoorden geven een hint maar voor het 100% vaststellen van de identiteit van de moordenaar heeft u meer nodig dan een vaag vermoeden. Met passende kledij en een goed geschreven script begint dit moorddiner al behoorlijk op temperatuur te komen.

Tijdens het spelen van deze theatrale triller zal duidelijk worden wie verantwoordelijk is voor de moord. Tenminste... veel hangt af van uw inlevingsvermogen en scherpzinnigheid. Uiteindelijk geeft iedere acteur aan wie zij verdenken van de moord en waarom zij denken dat juist deze persoon de moord gepleegd heeft.

Speel het moorddiner Purmerend van Huisbrand Events en ontdek de dramatische achtergrond van deze gruwelijke moord. Zou u zo’n moord kunnen oplossen?

Of...zelf kunnen plegen?

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen diner in restaurant naar keuze
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!

De bezorgkosten naar Purmerend zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,95 per persoon per uur (incl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan