Kies uit 75+ moordspeldiners
De scherpste prijzen van Nederland & België
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner Badhoevedorp (Ibis Hotel)

Details over dit uitje

Nou worden er in Badhoevedorp af en toe toch een paar echte moorden gepleegd, maar dit keer neemt Moordspeldiner.nl u mee naar een spannende thriller waar u zelf de hoofdpersoon in speelt! Het moorddiner Badhoevedorp, er komen geen echte criminelen aan te pas maar er is wel degelijk iemand de pineut die straks in handboeien wordt afgevoerd ! Deze persoon zit gewoon lekker mee te smikkelen en doet of hij van niks weet!

Met het moorddiner kunt u zich volledig in- en uitleven in een bizarre moordzaak, waar u getuige van bent en zelfs misschien wel direct bij betrokken bent. U speelt een personage in een moordverhaal en krijgt voor aanvang een karakterbeschrijving, een professioneel kostuum en een script waarmee u zich volledig kunt inleven in uw personage en in uw rol.
Nadat u het script hebt doorgenomen en u zich hebt omgekleed gaat het spel beginnen.

Tijdens het spelen van het spel zal duidelijk worden wie verantwoordelijk is voor de moord. Tenminste... veel hangt af van uw inlevingsvermogen en scherpzinnigheid. Uiteindelijk geeft iedere speler aan wie zij verdenken van de moord en waarom zij denken dat juist deze persoon de moord gepleegd heeft.

Speel het moordspeldiner Badhoevedorp en ontdek de dramatische achtergrond van deze gruwelijke moord. Zou u zo’n moord kunnen oplossen?

Of...zelf plegen?

Hotel Ibis

Hotel ibis Amsterdam Airport is het grootste hotel van Nederland met 644 kamers.

Behalve de ruime en modern ingerichte kamers, beschikt het hotel over maar liefst drie restaurants. Ook heeft het hotel vier vergaderzalen, een luxe boardroom en toegang tot draadloos internet. Er is ruime parkeergelegenheid voor de gasten en een fitnessruimte. In de fitnessruimte kunnen gasten gratis gebruikmaken van moderne fitnessapparatuur. Buiten sporten is ook mogelijk op het basketbalveld of volleybalveld, of speel een potje tafeltennis. Tevens biedt het hotel een gratis shuttle bus die dagelijks rijdt tussen 05:05 's ochtends en 01:15 's nachts van en naar Schiphol.

Het hotel ligt bij verschillende belangrijke uitvalswegen zoals de A9 en de A4. Het congrescentrum RAI en het zakencentrum van Amsterdam zijn hierdoor eenvoudig te bereiken.

Ook het gezellige Haarlem ligt op een steenworp afstand, en in een half uurtje bent u in het centrum van Amsterdam, waar u talloze bezienswaardigheden en toeristische attracties vindt.

Overnachten kan dus ook! Je kunt hiervoor contact opnemen met het hotel!

Inclusief:
  • Uitgebreid drie gangen diner in restaurant naar keuze
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!

Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En...zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan